Next up: Novelle

Hei, der!

 Nå er det tre dager siden jeg publiserte siste kapittel i historien om Miranda. For dere som leste den håper jeg at dere likte den og at dere har lyst til å lese mer av det jeg publiserer.
 Det neste jeg skal publisere vil være en novelle som jeg har skrevet for noen år siden. Den er ikke så lang, men jeg kommer til å dele den i to deler sånn at jeg for litt bedre tid til å forberede den neste historien. :) Så, den novellen jeg kommer til å publisere heter "Sommer i Dundee", og handler om en jente ved navn Jessica som finner kjærligheten en sommer hun var på ferie hos besteforeldrene.

 Første del av novellen vil bli publisert i slutten av helgen, og så bli del to publisert enten onsdag 3. eller torsdag 4. Hele neste uke kommer til å skrive videre på min neste historie, sånn at dere slipper å vente så lenge på hvert kapittel. ;)

Snakkes senere! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kreativskriving

kreativskriving

15, Bardu

Hei! Jeg er en jente på 15 år. På fritiden liker jeg å lese, danse, høre på musikk, og ikke minst å skrive! Bloggen vil for det meste inneholde historier som jeg skriver selv, noen lengre enn andre, som jeg håper dere kommer til å like.

Kategorier

Arkiv

hits