"Sommer i Dundee" Del 2

 Den neste dagen møtte jeg Anthony som avtalt. Det føltes godt å endelig kjenne noen i Dundee. Spesielt på min egen alder. Tidligere somre jeg hadde tilbrakt i Dundee hadde jeg sittet inne. Jeg gikk kun ut for å dra på butikken, men det kunne jo hende at jeg solte meg i bakgården dersom det ble sol.

 «Hei,» sa Anthony til meg. Stemmen hans virket mye mykere enn det den hadde gjort dagen i forveien.

 «Hei,» sa jeg, og kunne kjenne rødmen blusse opp i kinnene mine.

 «Kom, la oss gå litt,» sa han og tok hånden min i sin. Vi begynte å gå rolig over til den andre siden av parken, da jeg kom på at vi snart skulle hjem igjen, og tårene begynte å samle seg i øynene mine.

 «Hva er det?» spurte Anthony. Han hadde tydeligvis lagt merke til at jeg var lei meg.

 «Vi skal snart dra hjem til London igjen,» svarte jeg med gråten i halsen. Jeg tok meg sammen, og fortsatte. «Vi er nødt til å dra for å rekke begravelsen til bestevenninna mi. Hun døde i går.» Jeg klarte nesten ikke fortsette.

 «Men... jeg vil... vel, jeg... ehm...» Han virket plutselig veldig sjenert. Jeg skjønte at han kom til å spørre meg om noe. «Jeg vet vi ikke har blitt så godt kjent ennå, men...» Kanskje han ikke har forberedt seg så godt på dette, tenkte jeg.

 «Men, hva da?» spurte jeg, neppe til noen hjelp.

 «Jeg lurte på om du ville... du vet... bli sammen med meg,» sa han lavt og ble rød i fjeset. Han sa det så lavt at det var så vidt jeg hørte hva han sa.

 «Det vil jeg veldig gjerne!» sa jeg, kastet meg om halsen på han og kysset han på kinnet.

 

 Siste dagen mamma og jeg tilbrakte i Dundee inviterte jeg Anthony hjem til bestemor og bestefar slik han kunne bli kjent med den ene delen av familien min. Han kom veldig godt over ens med mamma.

 

Da mamma og jeg gikk ut i bilen på tur hjem til London, tekstet jeg med Anthony.

 J: *miss u*

 A: *miss u too*

 J: *ser deg til neste år, da*

 A: *gleder meg! :D*

Jeg måtte felle en tåre. Tenk at jeg ikke kom til å se ham før om ett år.

 

 

 Jeg strøk Anthony over håret, og kysset han på kinnet. Det var så godt å være sammen med han igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kreativskriving

kreativskriving

15, Bardu

Hei! Jeg er en jente på 15 år. På fritiden liker jeg å lese, danse, høre på musikk, og ikke minst å skrive! Bloggen vil for det meste inneholde historier som jeg skriver selv, noen lengre enn andre, som jeg håper dere kommer til å like.

Kategorier

Arkiv

hits